Vahvad ja mõnusalt maheda maitsega pulgamaiustused niisama söömiseks või peolauale. Vähe koostisaineid ja kerge valmistada.
KOOSTISAINED
3 küpset banaani
200 g tumedat šokolaadi
50 g pähkleid või kookoshelbeid (vastavalt maitse-eelistusele)
vaja läheb ka grilltikke
VALMISTUSJUHEND
1. Lõika grilltikud umbes 10 cm pikkusteks.
2. Koori banaanid ja lõika 4-5 cm pikkusteks juppideks.
3. Torka grilltikk banaani nii, et tikk banaanist läbi ei tuleks. Lao banaanid küpsetuspaberiga kaetud taldrikule ning aseta umbes 2 tunniks sügavkülma.
4. Sulata vesivannil šokolaad. Võta banaan ja keeruta seda šokolaadis, kuni banaan on tervenisti kaetud. Natuke võiks šokolaadi minna ka grilltikule, see hoiab banaani hiljem paremini tiku küljes kinni.
5. Raputa lusikaga šokolaadikihi peale köögikombainis või muul moel purustatud pähkleid. Soovi korral asenda pähklid kookoshelvestega.
6. Pane maiused küpsetuspaberiga kaetud taldrikule nii, et need üksteisega kokku ei puutuks. Aseta külmkappi umbes 30 minutiks.
7. Soovitav on süüa samal päeval. Serveerimiseni hoida külmkapis.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.